Google bo imel v oktobru dogodek

Tehnik 11. september 2018
/PublishingImages/pixel-izdelki-sept18-hero.jpg

Google bo imel, kot poroča spletna stran TechnoBuffalo, 9. oktobra nov dogodek. Uradno sicer ni znano, kaj točno bo ameriški tehnološki gigant na tem oktobrskem dogodku predstavil, se je pa v preteklosti omenjalo več stvari.

Na Googlovem prihajajočem dogodku bi utegnili med drugim videti slušalke Pixel Buds druge generacije, prenosnik Pixelbook druge generacije ter mobitela Pixel 3 in Pixel 3 XL.

Pričakujemo lahko, da bo Google dogodek prenašal prek spleta. Kot zelo verjeten kraj, kjer bi lahko potekal prenos, se zdi YouTube oziroma kakšen izmed Googlovih kanalov YouTube.

 

Google je tudi lani organiziral dogodek v oktobru. Kot smo že poročali, nam je na njem predstavil prenosnik Pixelbook prve generacije (vidite ga na eni od naših fotografij), mobitela Pixel 2 in Pixel 2 XL, slušalke Pixel Buds prve generacije (vidite jih na eni od naših fotografij skupaj z mobitelom Pixel 2 XL), VR-očala Daydream View, pametna zvočnika Home Mini in Home Max ter izredno zanimivo kamero Clips.

Vprašanje sicer, ali bodo naprave, ki jih bo Google predstavil letošnjega oktobra, na voljo v slovenskih trgovinah. Lahko, da jih bo Google prodajal samo na točno določenih trgih oziroma prek spleta.

Vira: technobuffalo.com, blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. september 2018
4194
11. september 2018
Google bo imel v oktobru dogodek
Android