Google morda prikrito razkril videz svojega novega Pixla

Tehnik 1. december 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/novi-pixel-kavcic-dec20-hero.jpg

Zdi se povsem mogoče, da je Google razkril, kako bo približno videti njegov novi mobitel Pixel. Na fotografijah za svojo mobilno aplikacijo Google Pay (mi smo zanje izvedeli na spletni strani Slashleaks) je namreč pokazal do zdaj še nepoznani mobitel. Zdi se povsem mogoče, da gre za prihajajoči Pixel. Moderator na Slashleaks verjame, da bi šlo lahko za prihajajoči mobitel Pixel. Mi pri Tehniku tudi. Čeprav morda ni tako.

Eno izmed fotografij, na katerih je ta neznani mobitel, si lahko ogledate spodaj. Vse pa lahko vidite tukaj. Na zgornji fotografiji v tem članku sta Pixel 4a 5G ter Pixel 5 in ne omenjeni, še neznani Pixel.

 

Ali je na fotografijah aplikacije Google Pay res novi mobitel Pixel, bo pokazal čas. Ne bi pa imeli nič proti, če bi bil. Mobitel na fotografijah namreč deluje zelo atraktivno. Robov okrog zaslona, vsaj v zgornjem delu, skorajda nima. Tudi sprednja kamera je očitno zelo dobro skrita.

Ne verjamemo sicer, da bo Google v kratkem predstavil nov mobitel. Ne tako daleč nazaj je namreč predstavil tri modele, in sicer Pixel 5, Pixel 4a 5G ter Pixel 4a. Verjetno pa njegovi privrženci ne bi imeli nič proti, če bi jih v kratkem presenetil z novim.

Vira: Slashleaks.com, Play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. december 2020
5486
1. december 2020
Google morda prikrito razkril videz svojega novega Pixla
Android