Google naj bi letošnjo jesen predstavil novi Pixelbook in še nekaj drugih naprav

Tehnik 25. julij 2018
/PublishingImages/google-pixel-naprave-jul18-hero.jpg

Kot vse kaže, bo Google letos jeseni predstavil celo paleto novih naprav. Poznani novinar Evan Blass je že maja razkril, da bo Google jeseni na posebnem dogodku predstavil nova mobitela Pixel 3 in Pixel 3 XL, uro Pixel ter slušalke Pixel Buds druge generacije. Sedaj pa je Blass za letošnjo jesen napovedal prihod še ene Googlove naprave.

Po Blassovem mnenju letošnjo jesen prihaja tudi prenosnik Pixelbook druge generacije, ki naj bi imel manjše robove. Pričakovati je, da bo predstavljen na istem dogodku kot naprej omenjene naprave.

 

Google je sicer že lani jeseni naenkrat predstavil cel kup novih naprav, tako da letošnja hkratna predstavitev številnih naprav ne bo prva. Lani jeseni je Google predstavil prenosnik Pixelbook prve generacije (vidite ga na eni od naših fotografij), mobitela Pixel 2 in Pixel 2 XL, slušalke Pixel Buds prve generacije (vidite jih na eni od naših fotografij), VR-očala Daydream View, pametna zvočnika Home Mini in Home Max ter izredno zanimivo kamero Clips.

Google je letos že predstavljal. Maja je namreč imel vsakoletno konferenco Google I/O. Na letošnji konferenci je največ navdušenja požel Duplex. Gre za novo funkcionalnost Google Assistanta, ki lahko namesto nas opravlja klice.

Vira: twitter.com, blog.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. julij 2018
4113
25. julij 2018
Google naj bi letošnjo jesen predstavil novi Pixelbook in še nekaj drugih naprav