Huawei naj bi izdal mobitel, ki bo imel luknjo v zaslonu

Tehnik 29. november 2018 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/huawei-luknja-nov18-hero.jpg

Nedavno smo pisali o tem, da se je na spletu znašla fotografija, na kateri naj bi bilo zaščitno steklo za zaslon Samsungovega prihajajočega mobitela Galaxy A8S in da steklo kaže na to, da bo imel Galaxy A8S luknjo v zaslonu. Očitno pa na trg prihaja še en mobitel, ki bo imel tovrstno luknjo.

Znani tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je na Twitterju razkril, da bo tudi Huawei izdal mobitel, ki bo imel luknjo v zaslonu. Vse kaže na to, da bi mobiteli z luknjo v zaslonu, ki se bo najverjetneje uporabljala za sprednjo kamero, lahko postali trendovski in da jih bo vedno več.

 

Ice universe je v svojem tvitu objavil tudi promocijsko sliko, na kateri bi lahko bil prikazan Huaweijev mobitel, ki bo imel luknjo v zaslonu. Vidite jo lahko tukaj (na naših fotografijah je Mate 20 Pro).

Huawei je sicer pred nekaj tedni predstavil štiri zelo zanimive mobitele serije Mate 20, in sicer modele Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X in PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS. Model Mate 20 Pro, ki je zares izjemen, lahko kupite tudi pri nas.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. november 2018
4319
3. december 2018
Huawei naj bi izdal mobitel, ki bo imel luknjo v zaslonu
Android