Huawei naj bi ponudil mobitel, ki bo imel po dve kameri spredaj in zadaj

Tehnik 26. maj 2017
/PublishingImages/mate_9_hero.jpg

Sodobni pametni mobiteli imajo največkrat dve kameri, eno spredaj in eno zadaj. Obstaja tudi že več takšnih, ki imajo eno kamero spredaj in dve kameri zadaj. No, če gre verjeti informacijam s spletne strani Weibo, pa nam bo Huawei ponudil tudi takšen mobitel (šlo naj bi za Honor 9), ki bo imel dve kameri spredaj in dve kameri zadaj.

Če bo imel Honor 9 (na naših slikah je Mate 9) res kar štiri kamere, lahko pričakujemo, da bo na fotografskem področju izjemen. V tem primeru si lahko obetamo, da bo izdeloval ne samo vrhunske posnetke z zadnjo kamero, tudi »sebki« bi morali biti pri njem izjemno kakovostni.

 

Sodeč po informacijah s spletne strani Weibo naj bi imel tudi 3,5-milimetrski vhod za slušalke, kar je še ena stvar, ki jo bodo številni uporabniki pohvalili.

In kdaj lahko pričakujemo, da bo Honor 9 predstavljen? Novinar Roland Quandt je pred kratkim na Twitterju objavil sliko, ki kaže na to, bo imel Huawei 27. junija predstavitveni dogodek, in najverjetneje ga bodo javnosti prvič pokazali prav tam.

Viri: TAS.com Twitter.com. Huawei.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. maj 2017
3462
26. maj 2017
Huawei naj bi ponudil mobitel, ki bo imel po dve kameri spredaj in zadaj
Android