Huawei naj bi ponudil mobitel s skrito kamero

Tehnik 14. maj 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/huawei-skrita-kavcic-maj19-hero.jpg

Očitno nam bo Huawei predstavil zelo zanimiv mobitel. Spletna stran Slashleaks je namreč objavila fotografiji, na katerih je videti Huaweijev mobitel Y9 Prime 2019, ki lahko sprednjo kamero prikaže po potrebi.

Omenjeni sliki lahko vidite tukaj (na naših je P30 Pro).

Kot nakazuje ena izmed Slahsleaksovih fotografij, se sprednja kamera pri Y9 Prime 2019 lahko dvigne iz notranjosti, ko jo uporabnik potrebuje. Priklic sprednje kamere iz notranjosti ni sicer nobena novost v svetu pametnih mobitelov. Do danes je namreč že prišlo nekaj mobitelov, ki sprednjo kamero lahko skrijejo v notranjost in jo dajo ven, ko jo potrebujemo. Slashleaksovi sliki tudi razkrivata, da ima mobitel Y9 Prime 2019 zadaj tri kamere.

 

Huawei je pred meseci predstavil soroden mobitel, in sicer Honor Magic 2, ki prav tako v osnovi na sprednji strani nima prikazane sprednje kamere, lahko pa jo prikliče prek posebnega drsnega mehanizma.

Glede na to, da je na eni izmed Slashleaksovih fotografij Y9 Prime 2019 prikazan na vhodu v trgovino, se zdi, da bi naprava lahko bila uradno predstavljena že zelo kmalu.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. maj 2019
4625
14. maj 2019
Huawei naj bi ponudil mobitel s skrito kamero
Android