Huaweijeva pametna zapestnica Band 4 Pro

Tehnik 8. november 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/huawei-band4-kavcic-nov19-hero.jpg

Huawei je nedavno predstavil svojo novo pametno zapestnico Band 4 (vidite jo na slikah). Pričakovati je bilo, da nam bo, tako kot je to storil že pri Band 3, ponudil tudi različico Pro, torej Band 4 Pro. In res jo bo. Spletna stran 91mobiles se je dokopala do slike, ki nazorno prikazuje Band 4 Pro in hkrati nakazuje tudi prihod novinke.

Slika, ki jo lahko vidite tukaj, kaže na to, da ima Band 4 Pro podoben dizajn kot zapestnici Band 4 in Band 3 Pro. Sodeč po sliki na spletni strani 91mobiles, ima Band 4 Pro barvni zaslon z nekoliko večjimi robovi. Slika obenem tudi kaže, da bo Band 4 Pro na voljo v enakih barvah, kot je Band 4, in sicer v črni, rdeči in svetlo roza.

 

Uradnih informacij v zvezi s specifikacijami za Band 4 Pro nimamo, zato o senzorjih, velikosti zaslona in še čem ne bi špekulirali.

Pri Telekomu Slovenije zapestnice Band 4 ta hip še ne prodajamo. Prodajamo pa Band 3 Pro. Če vas zanima, jo lahko kupite na tej povezavi. Našo celotno ponudbo pametnih zapestnic in pametnih ur si lahko pogledate tukaj.

Vira: 91mobiles.com, consumer.huawei.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. november 2019
4914
8. november 2019
Huaweijeva pametna zapestnica Band 4 Pro