Informacije o prihajajočih Googlovih mobitelih

Tehnik 4. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/googlova-mobitela-kavcic-sept20-hero.jpg

Poslovnež Ross Young je razkril nekaj informacij v zvezi s prihajajočima Googlovima mobiteloma. V zapisu sicer ni točno razkril imen teh dveh mobitelov. Lahko bi šlo za mobitela Pixel 5 in Pixel 4a (5G), ki ju je Google napovedal pred časom. Google je ob najavi teh dveh mobitelov objavil tudi fotografijo (ogledate si jo lahko v tem članku), ki bi ju morda lahko prikazovala.

Googlova mobitela, o katerih je Young govoril, naj bi imela 6,01- oziroma 6,24-palčna neprožna OLED-zaslona. Zaslona pri teh dveh mobitelih naj bi imela FHD+ ločljivost (2220 x 1080 slikovnih točk). Model s 6,24-palčnim zaslonom naj bi bil proizveden v večji nakladi.

 

Google je v začetku avgusta najavil, da bo več o mobitelih Pixel 4a (5G) in Pixel 5 povedal letošnjo jesen. Torej lahko pričakujemo, da bomo vsak čas izvedeli več.

Ameriški tehnološki gigant je nedavno že predstavil en mobitel Pixel. V začetku avgusta je predstavil model Pixel 4a. Ta ne spada med najboljše mobitele na trgu. Pri nas ga ta hip še ne morete kupiti. Če se to spremeni v prihodnosti, vas bomo o tem obvestili.

Vira: Twitter.com, Blog.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. september 2020
5340
14. september 2020
Informacije o prihajajočih Googlovih mobitelih
Android