iPhone SE 2 bo po predvidevanjih preplavil trg

Tehnik 8. november 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/iphone-se2-rumor-kavcic-nov19-hero.jpg

Če nas redno berete, potem verjetno veste, da bo Apple ponudil naslednika mobitela iPhone SE, ki se bo imenoval iPhone SE 2 (na fotografijah je iPhone 11). Kot vse kaže, Apple na ta mobitel precej stavi. Poznani analitik Ming-Chi Kuo, ki pogosto poda točne informacije, namreč verjame, da bo Apple v prihodnjem letu dostavil vsaj 20 milijonov, morda celo 30 milijonov, iPhonov SE 2.

Omenjeni številki se zdita povsem dosegljivi. Apple ima namreč ogromno pristašev po vsem svetu, ki jim ni težko odpreti mošnjička za jabolčne novitete. Obenem lahko pričakujemo, da bo iPhone SE 2 tudi cenovno precej dostopnejši od Applovih paradnih modelov. Zaradi teh dveh razlogov bi se lahko iPhone SE 2 odlično prodajal.

 

Od izida prvega iPhona SE je minilo že kar nekaj časa. Natančneje dobra tri leta in pol. iPhone SE 2 bo po pričakovanjih spletne strani MacRumors izšel enkrat spomladi prihodnje leto.

V zvezi s specifikacijami iPhona SE 2 smo pri Tehniku že pisali. Če vas zanima, kakšne naj bi imel, preberite tale naš pretekli članek.

Vira: macrumors.com, apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. november 2019
4911
8. november 2019
iPhone SE 2 bo po predvidevanjih preplavil trg
iOS