iPhone X tudi v atraktivni rdeči barvi?

Tehnik 1. april 2018
/PublishingImages/iphone-x-red-mar18-hero.jpg

Pred dnevi je poznani novinar in tviteraš Steve Hemmerstoffer na Twitterju čivknil, da je od nepreverjenega vira izvedel, da bi lahko bili na poti iPhoni (ali samo en iPhone) v rdeči barvi.​

Povsem točnih informacij o tem, kateri mobiteli iPhone bi bili lahko v rdeči barvi, ni. Se je pa na YouTubu pojavil video, ki prikazuje iPhona X v rdeči barvi. Gre sicer za amatersko narejen video, tako da ta sam po sebi še ne zagotavlja, da prihaja iPhone X v rdeči barvi.

Video rdečega iPhona X lahko vidite spodaj.

 

iPhone X je trenutno sicer na voljo samo v dveh barvah, in sicer v srebrni in sivi. iPhone 8 in iPhone 8 plus pa sta na voljo v zlati, sivi in srebrni barvi. Vse tri mobitele lahko kupite tudi pri nas. Mobitel iPhone 8 s 64 GB internega spomina lahko kupite prek te povezave, mobitela iPhone 8 Plus s 64 GB internega spomina in iPhone X s 64 GB internega spomina pa lahko kupite na tej oziroma tej povezavi.

Več o iPhonu X izveste v tem našem testu. Če je vašo pozornost pritegnil iPhone 8, pa si tukaj lahko pogledate tudi test tega mobitela.

Viri: twitter.com, youtube.com, apple.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. april 2018
3952
1. april 2018
iPhone X tudi v atraktivni rdeči barvi?
iOS