Je to najlepši mobitel doslej?

Tehnik 26. junij 2018
/PublishingImages/lep-mobitel-jun18-hero.jpg

Vse bolj poznani tviteraš umetniškega imena Ice universe je na Twitterju objavil sliko, na kateri je neverjetno atraktiven mobitel. Žal Ice universe ni povedal, za kateri mobitel na sliki gre, tako da lahko le ugibamo. Lahko, da gre samo za koncept, ki ne bo nikoli videl serijske proizvodnje. Lahko gre tudi za računalniško predelano sliko in da mobitel na sliki sploh ne obstaja.

Mobitel na Ice universovi sliki skoraj da nima robov okrog zaslona. Prav v tem je poseben. Do danes ni šel v prodajo še noben mobitel, ki bi imel tako malo robov okrog zaslona, kot jih ima ta mobitel iz slike. Je pa res, da smo dobili že kar nekaj mobitelov, ki imajo že res malo robov okrog zaslona. Nedavno sta bila predstavljena dva takšna – vivo NEX S in Oppo Find X.

Ice universovo sliko si lahko ogledate na tej povezavi.

Proizvajalci že nekaj časa želijo narediti mobitel, ki bi bil brez robov okrog zaslona. Kdo bo tisti prvi, ki bo dal v prodajo takšno napravo? Samsung? Apple? Morda kakšen kitajski proizvajalec? Verjamemo, bomo odgovor na to vprašanje dobili v ne tako daljni prihodnosti.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. junij 2018
4066
26. junij 2018
Je to najlepši mobitel doslej?