Kaj nam bo Samsung predstavil 23. avgusta?

Tehnik 16. avgust 2017
/PublishingImages/Facebook_1200x628.png

Oboževalci družine Galaxy imajo vsaj še en razlog več, da se veselijo poletja, in tudi letos ni nič drugače. Samsung je namreč javnosti končno razkril datum, ko bo pod soje luči postavil novega člana družine Galaxy.

Na koledarju si označite 23. avgust

23. avgusta se bo odvil težko pričakovani dogodek, kjer bo središče dogajanja prevzel najnovejši predstavnik družine Galaxy. In kot se za tako veliko podjetje spodobi, se bo dogodek odvil v velikem slogu. Spletne strani, tviteraši, preostali navdušenci nad pametnimi mobiteli ​in tudi Samsung sam pa napovedujejo napravo, ob kateri bo privržencem tehnologije zastal dih. Obljublja namreč, da bomo z njo lahko počeli zares velike stvari in da bo prava mojstrica večopravilnosti.

 

Na koledarju si označite 23. avgust

Želite biti tudi vi del velikega dogodka?

Dogodek bodo predvajali v živo po vsem svetu. Kot vsi pravi navdušenci nad tehnologijo bomo tudi na Tehniku budno spremljali dogajanje in skrbeli, da nam ne uide prav nobena informacija o tej težko pričakovani napravi.

Želite biti skupaj z nami med prvimi, ki bodo videli novi Galaxy? Na tej p​ovezavi ​​​vpišite svoj e-naslov in sporočili vam bomo, kje in kako lahko čim prej izveste vse o njem.

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
16. avgust 2017
3600
29. april 2021
Kaj nam bo Samsung predstavil 23. avgusta?
Android