Kmalu bi utegnili dobiti dva nova iPhona

Tehnik 19. marec 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/iPhone-9-kavcic-mar20-hero.jpg

Kot vse kaže, bo Apple kmalu ponudil dva osnovna nova mobitela. Torej mobitela, ki naj bi bila nekoliko slabša in hkrati tudi cenejša od aktualnih iPhonov 11 (na fotografijah je iPhone 11 Pro).

Spletna stran 9to5Mac razkriva, da Apple pripravlja nova mobitela, ki bi se lahko imenovala iPhone 9 in iPhone 9 Plus (ime bi bilo lahko na koncu drugačno). 9to5Mac pravi, da se pričakuje, da bo iPhone 9 na voljo to pomlad.

Omenjena spletna stran je obenem podala še nekaj dodatnih informacij v zvezi z iPhonoma 9 (oziroma kakorkoli se bosta že imenovala). Oba naj bi imela zmogljivi čip A13 Bionic. Oba naj bi imela tak gumb Domov, kakršnega imata že iPhone 7 in iPhone 8. Oba naj bi imela tudi Touch ID za odklepanje (Face ID-ja naj ne bi imela). Touch ID je Applov bralnik prstnih odtisov.

 

Verjetno bosta mobitela požela kar nekaj zanimanja s strani kupcev. Marsikateri izmed njih bi si želel imeti Applov mobitel, a si ne more privoščiti paradnih iPhonov. Nova iPhona bosta iz tega vidika zelo dobrodošla.

Vira: Telekom.si, 9to5mac.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
19. marec 2020
5093
20. marec 2020
Kmalu bi utegnili dobiti dva nova iPhona
iOS