LG bo očitno predstavil mobitel, ki se ga bo upravljalo s kretnjami

Tehnik 29. januar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/lg-predstavi-kavcic-jan19-hero.jpg

LG je v novem videu najavil, da bo 24. februarja nekaj predstavil. Kaj točno, sicer niso jasno povedali. V videu sicer pokažejo dlan, ki na daljavo s kretnjama prikaže in izbriše napis »Goodbay Touch« (zbogom dotik), kar bi lahko nakazalo na to, da bodo predstavili mobitel, ki se ga da upravljati na daljavo s kretnjami.

LG-jev video si lahko pogledate spodaj (na naši fotografiji je G7 Fit).

 

LG sicer ne bi bil prvi, ki bi izdelal mobitel, ki bi ga bilo mogoče upravljati na daljavo s kretnjami. Samsung je na primer že pred leti v Galaxyja S4 vgradil možnost upravljanja s kretnjami na daljavo. Galaxyja S4 se sicer s kretnjami ni dalo upravljati v celoti, ampak samo do neke mere. Zdi se povsem mogoče, da bo LG pri svojem mobitelu ponudil precej naprednejše upravljanje na daljavo s kretnjami.

Nedavno smo poročali o tem, da naj bi LG v februarju predstavil mobitel, na katerega se bo lahko pripelo dodaten zaslon. Zdi se povsem mogoče, da gre dejansko tu za eden in isti mobitel. Torej, da bo LG predstavil mobitel, ki bo omogočal in priklop dodatnega zaslona in upravljanje s kretnjami na daljavo.

Vira: youtube.com, lgnewsroom.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. januar 2019
4417
29. januar 2019
LG bo očitno predstavil mobitel, ki se ga bo upravljalo s kretnjami
Android