LG-jev težkokategornik G8X prikazan do potankosti

Tehnik 29. avgust 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/lg-g8x-kavcic-avg19-hero.jpg

Spletna stran Pricebaba in tviteraš Steve Hemmerstoffer sta v sodelovanju objavila številne posnetke, na katerih je domnevno prikazan LG-jev prihajajoči mobitel G8X. Šlo naj bi za mobitel, ki bo nasledil zmogljivi model G8 ThinQ.

Omenjene posnetke, na katerih naj bi bil prikazan G8X, si lahko ogledate tukaj (na fotografiji v tem članku je G8 ThinQ). Spodaj pa si lahko ogledate tudi video LG-jevega novinca.

 

Kot lahko vidimo na posnetkih, ima G8X domnevno precej atraktiven dizajn. Na sprednjem delu se bohoti zaslon (po podatkih Pricebabe je ta velik približno 6,2 palca), ki ima zgoraj zarezo in relativno malo robov okoli sebe. Na zadnjem delu mobitela G8X lahko opazimo kameri, ki pa nista privzdignjeni. Po besedah spletne strani Pricebaba ima mobitel dimenzije 159,3 x 75,8 x 8,5 mm. Na mobitelu lahko opazimo tudi 3,5-milimetrski vhod za slušalke, ki se sicer počasi poslavlja iz pametnih mobitelov.

Upajmo, da bo LG model G8X kmalu predstavil in ga dal v prodajo. Morda se bo ta mobitel na trgu sicer imenoval nekoliko drugače in ne G8X. Hemmerstoffer namreč ni povsem prepričan v njegovo končno ime.

Pri nas lahko ta hip kupite številne LG-jeve mobitele. Tukaj preverite, katere imamo v prodaji.

Viri: twitter.com, pricebaba.com, youtube.com, lgnewsroom.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. avgust 2019
4811
29. avgust 2019
LG-jev težkokategornik G8X prikazan do potankosti
Android