LG naj bi kmalu ponudil televizorje, ki se bodo lahko zvili

Tehnik 27. december 2018 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/lg-zvit-tv-dec18-hero.jpg

LG je, kot smo že tukajporočali, v začetku letošnjega leta na sejmu CES pokazal izjemno zanimiv 65-palčni televizor, ki se lahko zvije v posebno škatlo. Januarja še ni bilo znano, kdaj bo dal južnokorejski gigant takšen ali pa podoben televizor v prodajo. Sedaj so se pojavile informacije, da bi LG lahko že v kratkem ponudil več zvijajočih se televizorjev.

Zaupanja vredna spletna stran tukajBloomberg je izvedela, da planira LG prihodnje leto dati v prodajo velike televizorje, ki se bodo lahko zvili. Pričakujemo lahko, da bo cena teh televizorjev zelo zasoljena, saj doslej na trgu tovrstnih televizorjev še nismo videli.

 

LG-jev zvijajoči se televizor, ki je bil predstavljen na letošnjem sejmu CES, si lahko v videu pogledate tukaj oziroma ga vidite na naših slikah.

Spletna stran Bloomberg je hkrati tudi izvedela, da bo LG na prihajajočem kongresu Mobile World Congress, ki se bo odvijal od 25. do 28. februarja, verjetno razkril svoj prvi 5G-mobitel. Kakšnih podrobnih informacij o tem mobitelu ni podala.

Vira: bloomberg.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. december 2018
4368
27. december 2018
LG naj bi kmalu ponudil televizorje, ki se bodo lahko zvili