LG prihaja z novima mobiteloma

Tehnik 23. januar 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/lg555dl-kavcic-jan20-hero.jpg

Tviteraš Evan Blass, ki je v preteklosti razkril že ogromno informacij v zvezi s prihajajočimi mobilnimi napravami, je objavil fotografiji, na katerih sta LG-jeva prihajajoča mobitela L555DL in L455DL. Kot je zapisal, bosta na voljo pri ameriškem ponudniku Tracfone. Verjamemo pa, da bosta na voljo še kje drugje. Fotografiji nakazujeta na to, da bosta šla novinca vsak čas v prodajo.

Če bi si fotografiji radi ogledali, si ju lahko na Blassovem Twitter profilu @evleaks v enem izmed zadnjih tvitov (na naših fotografijah je G8X ThinQ). Morate pa biti prijavljeni v Twitterjev račun, da bi videli Blassov profil.

Pričakovati je, da bosta mobitela L555DL in L455DL uvrščena v srednji oziroma nižji kakovostni razred. Navzven namreč ne delujeta tako impresivno kot na primer LG-jev G8X ThinQ, ki spada v višji kakovostni razred. Videti je, da imata novinca relativno velike robove v zgornjem in spodnjem delu. Oba imata na sprednjem delu tudi manjšo zarezo, v katero je postavljena kamera.

 

Blassovi fotografiji prikazujeta mobitela samo od spredaj, tako da lahko le ugibamo, koliko kamer imata zadaj. A glede na vtis, ki ga dajeta spredaj, se zdi, da jih veliko nimata.

Pri Telekomu Slovenije ponujamo veliko LG-jevih mobitelov.Tukaj si lahko ogledate, katere.

Vira:Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. januar 2020
5002
23. januar 2020
LG prihaja z novima mobiteloma
Android