Mate 40 bo imel kamere očitno razvrščene na poseben način

Tehnik 1. oktober 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/novi-mate-kavcic-okt20-hero.jpg

Na spletni strani Weibo (mi smo zanje izvedeli na spletni strani Slashleaks) so se pojavile fotografije, na katerih naj bi bil prikazan odlitek kamer Huaweijevega prihajajočega paradnega mobitela Mate 40. Ogledate si jih lahko tukaj (na fotografijah v tem članku je P30 Pro). Dve pa si lahko ogledate tukaj.

Če so fotografije točne, potem bo imel Mate 40 na zadnjem delu štiri kamere. Te pa bodo očitno postavljene na prav poseben način. Precej drugače, kot so bile pri mobitelih Mate 30 in Mate 20. Kako točno naj bi bile postavljene, boste najbolje videli na fotografijah.

Huaweijevi dosedanji paradni mobiteli so po navadi delali zares odlične posnetke. Podobno lahko pričakujemo tudi pri novem Matu 40. Glede na to, da naj bi imel kar štiri kamere zadaj, je očitno Huawei namenil pri razvoju tega mobitela še posebej veliko pozornosti fotografskim oziroma snemalnim zmogljivostim.

 

Informacij o tem, kdaj bo Mate 40 predstavljen, nimamo. Bi se pa lahko predstavitev zgodila kmalu, če sodimo po preteklih mobitelih te serije. Predhodnik Mate 30 je bil namreč predstavljen septembra, Mate 20 in Mate 10 pa oktobra.

Vir: slashleaks.com, m.weibo.cn.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
1. oktober 2020
5379
1. oktober 2020
Mate 40 bo imel kamere očitno razvrščene na poseben način
Android