Mobitel, ki združuje v sebi številne trende iz mobilne telefonije

Tehnik 16. april 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/ice-mobitel-kavcic-apr19-hero.jpg

Znani tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je objavil zanimivo in hkrati tudi smešno sliko, na kateri je mobitel, ki vsebuje številne trende iz mobilne telefonije.

Mobitel z Ice universove slike ima na primer fizično tipkovnico, tri bralnike prstnih odtisov (dva na zaslonu, enega izven zaslona), luknjo v zaslonu, mini in nekoliko večji zavihek na zaslonu, kamero, ki pride iz njega, in še kaj. Mobitel s slike deluje precej smešno in seveda ga ne bomo nikoli videli v prodaji.

Omenjeno Ice universovo sliko si lahko ogledate tukaj (na fotografiji v tem članku je Galaxy S10, ki ima enega izmed elementov mobitela iz Ice universove slike – luknjo v zaslonu).

 

Mobitel z Ice universove slike pa sicer ne vključuje enega pomembnega trenda iz mobilne telefonije, ki je ravnokar zakorakal v svet. To je prepogljivost (zaslona). Na trg že prihajata Samsungova in Huaweijeva prepogljiva mobitela, Galaxy Fold in Mate X, v prihodnosti pa lahko tovrstnih mobitelov pričakujemo še precej več.

Kateri trend, ki ga mobitel z Ice universove slike prikazuje, je vam najbolj všeč in kateri vas najbolj moti? Svoje mnenje lahko podate spodaj.

Vir: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. april 2019
4566
16. april 2019
Mobitel, ki združuje v sebi številne trende iz mobilne telefonije