Mobitel Pixel 4 XL naj bi bil videti takole

Tehnik 15. julij 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/pixel4-look-kavcic-jul19-hero.jpg

Pred tedni so na splet zašle fotografije, na katerih naj bi bil prikazan mobitel Pixel 4. Sedaj so na splet zašle tudi fotografije in video, ki domnevno prikazujejo mobitel Pixel 4 XL. Zanje sta zaslužna spletna stran Pricebaba in znani tviteraš Steve Hemmerstoffer.

Če bi si fotografije in video, ki domnevno prikazujejo Pixel 4 XL, radi pogledali, se odpravite na to povezavo (na fotografijah v tem članku je Pixel 3 XL).

 

Na novih posnetkih je videti, da bo imel Pixel 4 XL zadaj tri kamere, spredaj pa dve. Sodeč Hemmerstofferjevih informacijah bo zaslon pri tem mobitelu velik približno 6,25 palca, dimenzije mobitela pa bodo 60,4 x 75,2 x 8,2 mm (debelina bo 9,3 mm, če se upošteva izbočeni del pri zadnjih kamerah).

Mobitel Pixel 4 XL verjetno še ne bo predstavljen tako zelo kmalu. Spletna stran Pricebaba omenja kot možen čas predstavitve oktober. Tudi mi verjamemo, da bo mobitel predstavljen v oktobru, saj je ameriški tehnološki gigant že v preteklosti mobitele Pixel predstavljal v tem mesecu.

Če so vam mobiteli Pixel všeč, si lahko pri nas kupite izjemni Pixel 3 XL.

Vira: twitter.com, pricebaba.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. julij 2019
4744
15. julij 2019
Mobitel Pixel 4 XL naj bi bil videti takole
Android