Mobitel Pixel 4 z vseh zornih kotov

Tehnik 30. julij 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/koti-pixel4xl-kavcic-jul19-hero.jpg

Pred tedni sta bili objavljeni sliki, na katerih naj bi bil prikazan Googlov prihajajoči mobitel Pixel 4. Žal ti dve sliki nista najboljši. Sta pa sedaj tviteraš Steve Hemmerstoffer in spletna stran iGeeksBlog objavila boljše slike, ki mobitel Pixel 4 izredno nazorno prikažejo s številnih zornih kotov. Ogledate si jih lahko na spletni strani iGeekBlog (na slikah v tem članku je Pixel 3 XL). Poleg slik boste lahko tukajna spletni strani iGeeksBlog našli tudi video (tega si lahko pogledate tudi spodaj) in sliko, na kateri je večji bratec Pixel 4 XL. Mobitel Pixel 4 XL naj bi bil sicer na številnih slikah predstavljen že pred časom.

 

Kot piše spletna stran iGeeksBlog, ima Pixel 4 dimenzije približno 147 x 68,9 x 8,2 mm (na predelu, kjer je zadnja kamera, je debeline za dober milimeter več). Sodeč po posnetkih, ki jih je objavil iGeekBlog, ima Pixel 4 relativno velik rob na zgornjem delu in nekoliko manjši rob na spodnjem delu ter več kamer na zadnjem in sprednjem delu. 3,5-milimetrskega vmesnika za slušalke na slikah ni videti, tako da ga raje ne pričakujte. iGeekBlog pravi, da ima Pixel 4 približno 5,6-palčni zaslon.

Google je v preteklosti mobitele Pixel že večkrat predstavljal oktobra, zato verjamemo, da bo podobno pot ubral tudi pri Pixlu 4 in Pixlu 4 XL.

Vira: youtube.com, twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. julij 2019
4768
30. julij 2019
Mobitel Pixel 4 z vseh zornih kotov
Android