Mobiteli bodo očitno imeli kamere postavljene na prav poseben način

Tehnik 2. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/kamere-kavcic-avg19-hero.jpg

Zadnje kamere pri pametnih mobitelih so danes običajno postavljene bodisi vertikalno bodisi horizontalno. A zdi se, da bodo pri enem oziroma več mobitelih, ki bodo izšli prihodnje leto, postavljene precej drugače.

Zaupanja vredni tviteraš Ice universe je z dvema tvitoma namignil, da bodo pri enem oziroma več mobitelih, ki bodo izšli prihodnje leto, zadnje kamere postavljene v trikotno obliko. Tak dizajn je precej nenavaden in morda se vam bo zdel neestetski. Verjamemo pa, da bi se nanj kmalu navadili.

Ice universova omenjena tvita, v katerih sta tudi fotografiji, ki prikazujeta dve trikotni postavitvi kamer, si lahko ogledate tukaj (na naših fotografijah je Nokia 9 PureView).

 

Poznani tviteraš žal ni razkril, kateri mobitel oziroma mobiteli bodo imeli trikotno postavitev kamer. O tem tako lahko bolj kot ne ugibamo.

Precej nenavadno postavljene kamere ima tudi Nokia 9 (na fotografijah v tem članku), ki jo lahko kupite tudi pri nas. Njene zadnje kamere so skupaj z bliskavico postavljene v šestkotnik. Posebnost pri tem mobitelu pa je tudi to, da ima zadaj kar šest kamer.

Vir: twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. september 2019
4817
2. september 2019
Mobiteli bodo očitno imeli kamere postavljene na prav poseben način