Mobiteli iPhone 12 pridejo z zamudo

Tehnik 18. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/iphone12-z-zamudo-kavcic-avg20-hero.jpg

Ena slaba novica za ljubitelje mobitelov z logotipom obgriženega jabolka. Iz Appla je prišla informacija, da v podjetju pričakujejo, da bodo prihajajoče mobitele iPhone, torej iPhone 12, izdali kasneje (na slikah je iPhone 11 Pro Max).

Natančen datum, ko naj bi šli mobiteli iPhone 12 v prodajo, ni znan. Prav tako še ni znano, kdaj bodo ti mobiteli predstavljeni. Se pa prodaja očitno ne bo začela že v septembru, kot se je pri predhodnikih. Vse kaže na to, da se bosta in prodaja in predstavitev iPhonov 12 zamaknila vsaj v oktober.

 

Razlog za prestavitev bi lahko iskali v pandemiji koronavirusa. Ta jo je dodobra zagodla tudi tehnološkim podjetjem. Se je pa Samsung očitno kar dobro spoprijel s to pandemijo, saj je še vseeno organiziral tradicionalni avgustovski Unpacked Dogodek, na katerem je predstavil več naprav.

V preteklosti smo vam pri Telekomu Slovenije ponudili vse pomembne mobitele iPhone, zato verjamemo, da vam bomo tudi prihajajoče iPhone 12. V času pisanja tega članka smo prodajali pet iPhonov.

Viri: Macrumors.com, Apple.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. avgust 2020
5300
18. avgust 2020
Mobiteli iPhone 12 pridejo z zamudo
iOS