Morda prihaja nov Samsungov prepogljivi mobitel

Tehnik 31. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/new-fold-kavcic-avg20-hero.jpg

Spletna stran SamMobile se je dokopala do novih informacij, ki se tičejo Samsunga. Kot je izvedela, ta južnokorejski proizvajalec pripravlja novo napravo, ki ima modelno oznako SM-F415. Sodeč po SamMobilovem pisanju bi šlo lahko za nov prepogljivi mobitel.

Omenjena spletna stran je izvedela še nekaj konkretnih informacij v zvezi z napravo SM-F415. Izvedela je, da bo ta naprava na voljo v zeleni, črni in modri barvi. Imela bo 64 in 128 GB internega spomina. Vsekakor bodo navdušenci nad tehnološkimi napravami veseli tega morebitnega novega Samsungovega prepogljivega mobitela, če bo res prišel.

 

Drugih informacij o tej zgoraj omenjeni napravi žal ta hip nimamo. Tudi SamMobile ni popolnoma prepričana v verodostojnost navedenih. No, upamo, da bo naprava res prišla in da bo dobra.

Pri Telekomu Slovenije lahko ta hip kupite prva dva Samsungova prepogljiva mobitela, torej modela Galaxy Fold in Galaxy Z Flip (na fotografijah v tem članku). Smo pa nedavno uvrstili v našo ponudbo tudi nove mobitele Galaxy Note. Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo Samsungovih mobitelov.

Vira: Sammobile.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. avgust 2020
5329
31. avgust 2020
Morda prihaja nov Samsungov prepogljivi mobitel