Na fotografijah je bil ujet drugi Samsungov mobitel z dvema kamerama zadaj

Tehnik 31. avgust 2017
/PublishingImages/2kameri-samsungJ7-hero.jpg

Proizvajalci pametnih mobitelov na zadke svojih naprav vse pogosteje vgrajujejo po dve kameri. Tudi Samsung. Ta je nedavno že predstavil svoj prvi mobitel, ki ima zadaj dve kameri. Govora je seveda o Galaxyju Note8 (na slikah). Predstavil pa bo še en mobitel z dvema kamerama zadaj, ki sliši na ime Galaxy J7+. V zvezi s tem mobitelom imamo sedaj nekaj zanimivih informacij. Poleg tega pa je bil ta mobitel ujet tudi na novih fotografijah.

Sodeč po informacijah, ki so se znašle na spletni strani Weibo, ima Galaxy J7+ zelo solidno opremo. Ima 5,5-palčni zaslon z ločljivostjo 1080p, zadaj kameri s 5 in 13 MP, spredaj kamero s 16 MP, 4 GB RAM pomnilnika, 32 GB internega spomina in baterijo s kapaciteto 3.000 mAh.

Kot smo omenili v uvodu, se je Galaxy J7+ znašel tudi na številnih fotografijah. Vidite jih lahko tukaj. Razkrivajo pa, da sta zadnji kameri pri Galaxyju J7+ postavljeni vertikalno (Galaxy Note8 ju ima horizontalno).

 

Natančnega datuma predstavitve Galaxya J7+ nimamo, a naprava bi bila lahko predstavljena že zelo kmalu, glede na to, da o njej vemo že precej, poleg tega pa se je tudi že znašla na fotografijah.

Viri: 9to5google.com, m.weibo.cn, samsungmobilepress.com.

​​

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. avgust 2017
3627
31. avgust 2017
Na fotografijah je bil ujet drugi Samsungov mobitel z dvema kamerama zadaj
Android