Na slikah domnevno prikazan Samsungov naslednji prepogljivi mobitel

Tehnik 31. julij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/fold2-kavcic-jul20-hero.jpg

Samsung bo po mobitelih Galaxy Fold in Galaxy Z Flip predstavil še en prepogljivi mobitel, ki naj bi se imenoval Galaxy Z Fold2. Ta mobitel se je sedaj domnevno znašel na slikah, ki ju je objavil znani tviteraš Ice universe.

Na omenjenih slikah, ki si ju lahko pogledate na tej internetni povezavi (na slikah v tem članku je Galaxy Fold), je mobitel nekoliko meglen. Se pa še vseeno lahko približno vidi, kakšen naj bi bil. Kot lahko vidimo, naj imel podoben dizajn, kot ga ima Galaxy Fold. Odpiral naj bi se torej kot knjiga. Kot je videti na teh novih posnetkih, ima Galaxy Z Fold2 en večji zaslon v notranjosti in en manjši zaslon na zunanjem delu, vendar pa ta vseeno izgleda večji, kot je tisti pri Galaxyju Fold. Večji zunanji zaslon bi bil vsekakor dobrodošel. Na omenjenih slikah je tudi videti, da naj mobitel ne bi imel zareze v večjem zaslonu za kamere tako kot Galaxy Fold.

 

Uradno predstavitev mobitela Galaxy Z Fold2 bi lahko dočakali že kmalu. Samsung bo imel namreč 5. avgusta nov dogodek Galaxy Unpacked in zdi se povsem mogoče, da bo na tem dogodku predstavil ta mobitel.

Vira: Twitter.com, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. julij 2020
5274
31. julij 2020
Na slikah domnevno prikazan Samsungov naslednji prepogljivi mobitel