Na spletu se je znašla neka skrivnostna Googlova naprava

Tehnik 7. november 2018
/PublishingImages/pixel-slate2-nov18-hero.jpg

Novinar in Twitteraš Roland Quandt je razkril, da se je na spletni strani Geekbench, na kateri je možno dobiti podatke o prihajajočih napravah in njihovih hitrostih, znašla neka nova Googlova naprava. Žal ni ugotovil, za katero napravo gre.

Sodeč bo Geekbenchovih podatkih naj bi imela omenjena Googlova naprava procesor Intel Core m3-8100Y, 4 GB RAM pomnilnika in, zanimivo, nekoliko starejšo verzijo Androida – 7.1.1.

Ta hip lahko le ugibamo, za katero napravo gre. Morda je to tablica, morda celo kakšen pametni zvočnik z zaslonom. Lahko pa da gre tudi za kakšno napravo, ki ne bo nikoli izšla. Slednji scenarij se nam zdi precej možen, saj ima naprava (vsaj njena različica, ki je bila na Geekbenchu) precej staro različico Androida.

Pri Googlu so imeli sicer 9. oktobra predstavitveni dogodek. Na njem so predstavili več naprav. Med drugim mobitela Pixel 3 in Pixel 3 XL ter tablico Pixel Slate (vidite jo na slikah). Zgoraj omenjene naprave, ki se je znašla na Geekbenchu, niso predstavili. Posnetek dogodka si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

Viri: twitter.com, youtube.com, browser.geekbench.com, blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. november 2018
4281
7. november 2018
Na spletu se je znašla neka skrivnostna Googlova naprava
Android