Naslednik Galaxyja Fold naj bi bil širše dostopen

Tehnik 3. oktober 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/fold-dostopen-kavcic-okt19-hero.jpg

Samsungov prvi prepogljivi mobitel, ki sliši na ime Galaxy Fold (vidite ga na fotografijah), se prodaja samo na določenih trgih in to za precej visoko ceno. No, pri njegovem nasledniku bi bilo to lahko drugače.

Če so informacije, ki jih ima spletna stran SamMobile, točne, naj bi bil naslednik omenjenega mobitela na voljo po vsem svetu, hkrati pa naj bi bil tudi nekoliko cenejši. Vsekakor bi južnokorejski gigant z nižjo ceno in širšo prodajo razveselil številne ljubitelje tehnoloških novitet. Marsikdo bi si rad kupil aktualnega Galaxyja Fold, a ga ne more, ker mu ni dostopen.

 

Samsung sicer ni edini, ki se ukvarja z razvojem prepogljivih mobitelov. Tovrstne mobitele lahko v dogledni prihodnosti pričakujemo tudi od Huaweija, Xiaomija in še koga. Zanimivo, da Samsung ni bil prvi, ki je ponudil prepogljivi mobitel. Prvi je bil Royole.

Pričakovati je, da se bodo cene prepogljivih mobitelov iz leta v leto zniževale. Normalno je, da proizvajalci revolucionarne novitete na začetku prodajajo za zelo visoko ceno, a pozneje se ta navadno zniža. Verjamemo, da bo tako tudi pri prepogljivih mobitelih.

Vira: sammobile.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. oktober 2019
4862
3. oktober 2019
Naslednik Galaxyja Fold naj bi bil širše dostopen
Android