Nokia 9 PureView bo očitno sila zanimiv mobitel

Tehnik 3. december 2018 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/nokia-PureView-nov18-hero.jpg

Spletna stran Nokiapoweruser je objavila več fotografij, na katerih so ovitki za težko pričakovani mobitel Nokia 9 PureView. Na slikah je obenem tudi mobitel. Sodeč po pisanju omenjene spletne strani gre za »dummy« različico Nokie 9 PureView (na slikah v tej novici je Nokia 6.1). »Dummy« različice niso delujoče. Predstavljajo samo zunanji izgled mobitelov, v notranjosti pa nimajo elektronike.

Slike spletne strani Nokiapoweruser razkrivajo, da bo za mobitel Nokia 9 PureView na voljo več zanimivih ovitkov. Predvsem tisti, ki je v obliki preklopne torbice, je videti zelo elegantno in funkcionalno, saj lahko služi tudi kot stojalo za mobitel.

 

Kaj pa sama Nokia 9 PureView? Po slikah s spletne strani Nokiapoweruser sodeč bo vizualno sila atraktivna. Kot je videti, bo na sprednji strani imela relativno malo robov okrog zaslona in zavihek, na zadnji strani pa bo imela kar pet kamer s Zeissovo optiko. Ja, pet. Ni bila pomota.

Slike, na katerih so ovitki in »dummy« model Nokie 9 PureView, ki jih je naložila spletna stran Nokiapoweruser, lahko pogledate tukaj.

Zdi se, da bo Nokia 9 PureView vsak čas predstavljena. Če se bo tudi v praksi izkazala za zelo dobro, bomo o njej seveda še poročali.

Vir: nokiapoweruser.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. december 2018
4323
3. december 2018
Nokia 9 PureView bo očitno sila zanimiv mobitel
Android