Note 20 in Z Flip 5G naj bi bila na voljo v teh barvah

Tehnik 18. junij 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/event-barve-kavcic-jun20-hero.jpg

Znani tviteraš in YouTuber Jon Prosser je podal nekaj informacij, ki se tičejo Samsungovih prihajajočih mobilnih naprav (na fotografijah je Galaxy S20+). Zapisal je, da bo Note 20 na voljo v črni, mint zeleni (Mint Green), bakreni (Copper) in beli/sivi barvi. Je pa vprašanje, ali bo v naštetih barvah na voljo samo osnovni Galaxy Note 20 ali pa bodo te barve porazdeljene po celotni seriji Galaxy Note 20.

Prosser je hkrati povedal, v katerih barvah bo na voljo Z Flip 5G. Torej mobitel, ki bo različica 5G že obstoječega mobitela, ki ga prodajamo tudi pri nas. Pravi, da bo na voljo v črni in bakreni (Copper) barvi.

 

Prosser je pred dnevi v sodelovanju s še enim znanim Tviterašem, Ice universom, podal še nekaj zanimivih informacij. Kot je dejal, bo imel Samsung 5. avgusta virtualni dogodek Unpacked. Na tem dogodku bodo po njegovem predstavljeni Galaxy Note 20, Galaxy Fold 2 in Galaxy Z Flip 5G.

Samsung bo očitno poskrbel, da bo letošnji avgust še dodatno vroč. Boste spremljali njegov dogodek, če ga bo imel? Pri Tehniku ga bomo zagotovo.

Viri: Twitter.com/jon-prosser, Twitter.com/universeice, Samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
18. junij 2020
5227
18. junij 2020
Note 20 in Z Flip 5G naj bi bila na voljo v teh barvah