Nove informacije o enem izmed prvih mobitelov serije Galaxy M

Tehnik 26. november 2018
/PublishingImages/rumor-galaxy-m20-nov18-hero.jpg

Nedavno smo poročali o tem, da bo dal Samsung v prodajo novo serijo pametnih mobitelov z imenom Galaxy M in da sta vsaj dva mobitela navedene serije že v razvoju (na naših fotografijah je Galaxy A6+). Takrat smo poročali tudi o tem, da bo imel eden izmed omenjenih dveh mobitelov serije Galaxy M, ki sta že v razvoju, modelno številko SM-M205F in da bo na voljo z 32 in 64 GB internega spomina. Sedaj smo dobili nove informacije o tem mobitelu SM-M205F, ki že dajejo bolj jasno sliko, kaj lahko pričakujemo od novinca.

Omenjeni mobitel z modelno številko SM-M205F se je znašel na spletni strani GeekBench Browser, ki razkriva, da ima novinec 8-jedrni procesor z osnovno frekvenco 1,59 GHz, 3 GB RAM pomnilnika in Android 8.1. Mobitel SM-M205F bo torej spadal v srednji kakovostni razred.

 

Ni pričakovati, da nam bo serija Galaxy M ponudila mobitele najvišjega kakovostnega razreda. Tisti, ki bodo želeli takšne, bodo morali pogledati v seriji Galaxy S in Galaxy Note ali pa v Samsungovo prihajajočo novo serijo pametnih mobitelov, v kateri bodo prepogljivi mobiteli.

Vira: slashleaks.com, browser.geekbench.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. november 2018
4313
26. november 2018
Nove informacije o enem izmed prvih mobitelov serije Galaxy M
Android