Novi Apple TV bo predvidoma predstavljen že zelo kmalu

Tehnik 30. avgust 2017
/PublishingImages/apple-news2017-hero.jpg

Priznana in zaupanja vredna spletna stran Bloomberg je razkrila, da Apple v septembru načrtuje predstavitev novega Apple TV. Zadnjega, ki ga vidite na slikah, je sicer predstavil oktobra leta 2015.

Spletna stran Bloomberg ob tem pravi, da bo novi Apple TV predvajal vsebine v ločljivosti 4K in tehnologiji HDR. Čeprav danes še vedno ni na pretek vsebin v ločljivosti 4K in tehnologiji HDR, je podpora za ti dve stvari skorajda že nuja. Vse več uporabnikov ima danes doma že televizorje, ki ju podpirajo, obenem pa počasi, a zanesljivo dobivamo tudi vse več vsebin v 4K in HDR.

Novi Apple TV bo, kot meni Bloomberg, predstavljen sočasno z novim iPhonom in novimi modeli Apple Watch. Apple nam bo torej v kratkem verjetno predstavil kar nekaj novih naprav.

 

Apple je do danes predstavil že štiri generacije Apple TV-ja. Prvo generacijo je predstavil leta 2006, zadnjo, četrto, pa pred dvema letoma. Ameriški tehnološki gigant torej svojega Apple TV-ja ne prenavlja tako pogosto kot na primer iPhone, ki vsako leto dobi več novih različic.

Vira: bloomberg.com, apple.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. avgust 2017
3625
30. avgust 2017
Novi Apple TV bo predvidoma predstavljen že zelo kmalu
iOS