Novi informaciji v zvezi z Galaxyjem Note9

Tehnik 2. avgust 2018
/PublishingImages/nove-novosti-note9-avg18-hero.jpg

Danes proizvajalci pametnih mobitelov težko skrijejo podrobnosti v zvezi z njihovimi prihajajočimi mobiteli, saj se do njih še pred uradnimi predstavitvami dokopljejo drugi. Med bolj poznane in zaupanja vredne »razkrivalce« informacij o prihajajočih napravah zagotovo sodi tviteraš Ice universe. Ta je sedaj postregel z dvema novima informacijama v zvezi z Galaxyjem Note9.

Kot pravi Ice universe, bo Galaxy Note9 prinesel nekatere nove interakcije in nove ikone. Za kakšne interakcije točno tu gre, ne vemo. Tviteraš obenem omenja tudi Bixby 2.0 pri novem Galaxyju Note9. A to, da bo imel Galaxy Note9 različico 2.0 digitalne asistentke Bixby, se sicer napoveduje že dlje časa.

 

Zanimivo bo videti, ali bo Bixby 2.0 lahko dohajala Google Assistant, ki dela zares izjemne preskoke in nam bo kmalu omogočil, da bo namesto nas tudi klical druge. Bixby sicer doslej med uporabniki ni bila kaj prida priljubljena. Upamo, da nam bo z različico 2.0 dala več razlogov, da jo redno uporabljamo.

Galaxy Note9 je bil že ujet na fotografijah. Če vas zanima, kako je videti, kliknite na to povezavo (na naših fotografijah je Galaxy Note8). Pričakuje se, da bo uradno predstavljen 9. avgusta.

Vira: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. avgust 2018
4125
2. avgust 2018
Novi informaciji v zvezi z Galaxyjem Note9
Android