Novi iPhoni v preizkusni proizvodnji

Tehnik 28. julij 2017
/PublishingImages/iphone7-iphone8-hero.jpg

Zaupanja vredni tviteraš Benjamin Geskin je izvedel, da je podjetje Foxconn začelo s preizkusno proizvodnjo Applovih prihajajočih mobitelov iPhone 8, iPhone 7s in iPhone 7s Plus (na slikah iPhone 7 in iPhone 7 Plus). Torej kot vse kaže, so našteti trije mobiteli končani, in če ne bo kakšnih večjih težav pri preizkusni proizvodnji, so pripravljeni na masovno proizvodnjo.

Kot pravi Geskin, iPhone 8, ki bo nekoliko bolj zmogljiv kot iPhone 7s in iPhone 7s Plus, ne bo prišel z zamudo. V zadnjem času se je omenjalo, da bi Apple lahko ta mobitel ponudil nekoliko kasneje, a očitno ga bo sočasno z ostalima dvema iPhonoma.

Sodeč po informacijah, ki jih ima Geskin, imajo prihajajoči trije iPhoni oziroma vsaj eden izmed njih v testni proizvodnji senzor prstnih odtisov pod zaslonom. Upajmo, da ga bodo imeli na tem mestu tudi v serijski prozivodnji. Vgradnja senzorja prstnih odtisov pod zaslon je vsekakor izjemno dobra rešitev, a po drugi strani precej zahtevna za izvedbo.

 

Uradno še ni znano, kdaj točno bo Apple predstavil nove mobitele iPhone. Domnevamo pa, da jih bo enkrat v septembru. To je namreč mesec, v katerem ta ameriški tehnološki velikan zadnja leta predstavlja nove mobitele.

Vira: twitter.com, apple.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. julij 2017
3581
28. julij 2017
Novi iPhoni v preizkusni proizvodnji
iOS