Novi mobiteli Galaxy M in Galaxy A naj bi bili na voljo v takšnih barvah in kapacitetah

Tehnik 3. december 2018 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galax-a-galaxy-m-nov18-hero.jpg

Nedavno smo pisali o tem, da bo dal Samsung v prodajo novo serijo pametnih mobitelov, ki bo poimenovana Galaxy M, in da sta vsaj dva mobitela te nove serije (SM-M205F in SM-M305F) tudi že v razvoju. Spletna stran SamMobile je sedaj ponudila nove informacije o omenjenih mobitelih serije Galaxy M, obenem pa še o enem domnevno prihajajočem mobitelu iste serije ter o dveh prihajajočih mobitelih iz serije Galaxy A (na naših fotografijah je Galaxy Note9).

Kot razkriva SamMobile, naj bi prihajala dva nova mobitela serije Galaxy A. Eden naj bi imel kodno ime SM-A305F, drugi pa naj bi imel kodno ime SM-A505F. Prvi naj bi bil na voljo z 32 in 64 GB internega spomina ter v modri, beli, črni in rdeči barvi, drugi pa naj bi bil na voljo s 64 in 128 GB internega spomina ter v modri, beli, črni, srebrni in pink barvi.

 

Mobitela serije Galaxy M SM-M205F in SM-M305F, o katerima smo že pisali, naj bi bila na voljo v modri (SamMobile namesto modre navaja tudi črno) in temno sivi barvi. Prvi naj bi bil na voljo tudi v različicah z 32 in 64 GB internega spomina, drugi pa v različicah s 64 in 128 GB internega spomina. Tretji prihajajoči mobitel serije Galaxy M naj bi imel kodno ime SM-M105F. Na voljo naj bi bil s 16 in 32 GB internega spomina ter v temno sivi in modri barvi.

Samsung bo sicer v prihodnjih mesecih predvidoma ponudil več mobitelov Galaxy S10 ter svoj prvi prepogljivi mobitel. Katerega izmed njegovih prihajajočih mobitelov se najbolj veselite?

Vir: sammobile.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. december 2018
4324
3. december 2018
Novi mobiteli Galaxy M in Galaxy A naj bi bili na voljo v takšnih barvah in kapacitetah
Android