Očitno bomo na Twitterju lahko pošiljali šifrirana zasebna sporočila

Tehnik 14. maj 2018
/PublishingImages/twitter-privat-maj18-hero.jpg

Uporabniki družbenih omrežij si želimo zasebnosti in tega se upravljavci teh omrežij zavedajo. Tudi pri Twitterju se očitno tega še kako zavedajo, saj bodo, kot vse kaže, v mobilni aplikaciji Twitter povečali zasebnost.

Ena izmed Twitterjevih uporabnic (mi smo vse skupaj izvedeli na spletni strani CNET) je objavila sliko, ki razkriva, da bomo po novem lahko v mobilni aplikaciji Twitter pošiljali tudi šifrirana skrivna sporočila drugim uporabnikom. Stvar je zaenkrat še v razvoju, toda zdi se, da bi bila lahko kmalu na voljo vsem uporabnikom. Morda je v času, ko berete to novico, že na voljo večjemu krogu uporabnikov.

 

Nekaj podobnega omogoča že aplikacija Facebook Messenger, kjer prav tako lahko pošiljamo šifrirana skrivna sporočila drugim uporabnikom.

Ko smo že pri Twitterju, naj na tem mestu omenimo še, da smo na Twitterju tudi mi. Najdete nas na tem internetnem naslovu. Veseli bomo, če nas boste sledili. Vabljeni, da nas sledite tudi na omrežjih oziroma straneh Facebook, Google+, Instagram in YouTube.

Viri: cnet.com, twitter.com, flickr.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
14. maj 2018
4014
14. maj 2018
Očitno bomo na Twitterju lahko pošiljali šifrirana zasebna sporočila