Očitno prihajata še dva Samsungova prepogljiva mobitela

Tehnik 11. marec 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/se2fold-samsung-kavcic-mar19-hero.jpg

Samsung je nedavno predstavil svoj prvi prepogljivi mobitel – Galaxy Fold (na fotografijah). A kot vse kaže, bi lahko relativno kmalu še kakšnega. Zaupanja vredna spletna stran Bloomberg je namreč izvedela, da južnokorejski tehnološki gigant dela še na dveh prepogljivih pametnih mobitelih.

Zanimivo, da naj bi se omenjena mobitela precej razlikovala od Galaxyja Fold. Sodeč po Bloombergovih informacijah se enega prepogiba proč od uporabnika (podobno kot Huaweijevega Mate X), drugega pa naj bi se odpiralo podobno kot školjko, torej vertikalno.

 

Sodeč po Bloombergoviih informacijah bi lahko Samsung vertikalno prepogljivi mobitel predstavil že proti koncu letošnjega leta oziroma v začetku prihodnjega.

Prepogljivi pametni mobiteli bi bili lahko naslednja velika stvar na področju pametnih mobitelov. Kako hitro se bodo prijeli pri uporabnikih, pa je odvisno predvsem od tega, za kakšno ceno se bodo prodajali. Galaxy Fold že ne bo poceni. Ne bomo pa presenečeni, če bodo nasledniki tega mobitela cenejši in tako dostopnejši širšemu krogu uporabnikov.

Vira: bloomberg.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. marec 2019
4496
11. marec 2019
Očitno prihajata še dva Samsungova prepogljiva mobitela
Android