Paradna tablica Galaxy Tab S4 je očitno izjemno atraktivna

Tehnik 9. julij 2018
/PublishingImages/galaxy-s4-tab-jul18-hero.jpg

Spletna stran Android Headlines je objavila sliko (vidite jo tukaj), na kateri naj bi bila Samsungova prihajajoča paradna tablica Galaxy Tab S4. Gre za tablico, ki bo nasledila lansko leto predstavljeno Galaxy Tab S3, katero lahko vidite na slikah v tej novici.

Sodeč po sliki, ki jo je objavila spletna stran Android Headlines, je tablica Galaxy tab S4 izjemno lepega videza. Videti je, da ima novinka izjemno tanke robove okrog zaslona. Neprimerno tanjše kot Galaxy Tab S3. Android Headlinesova slika tudi razkriva, da Galaxy Tab S4 nima fizičnega gumba »Domov« (tega predhodnica ima) in da ima zaslon pri Galaxy Tab S4 nekoliko drugačno razmerje stranic kot tisti pri predhodnici.

 

Obstaja sicer nekaj možnosti, da bo Galaxy Tab S4 v praksi nekoliko drugačnega videza, kot je prikazano na sliki. Vseeno pa se zdi omenjena slika takšna, da bi lahko prikazovala končni izdelek.

Upamo, da bomo pri Telekomu Slovenije lahko prodajali tablico Galaxy Tab S4. Galaxy Tab S3 prodajamo. Kupite jo lahko prek tega internetnega naslova.

Vir: androidheadlines.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. julij 2018
4089
9. julij 2018
Paradna tablica Galaxy Tab S4 je očitno izjemno atraktivna
Android