Pixel 4a očitno pride z zamudo

Tehnik 26. maj 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/pixel4a-kavcic-maj20-hero.jpg

Znani tviteraš in YouTuber Jon Prosser je na Twitterju razkril, da naj bi mobitel Pixel 4a prišel z zamudo. Kot pravi, bo po trenutnem načrtu ta mobitel predstavljen 13. julija.

Prosser pravi, da bo ta mobitel na voljo v črni (Just Black) in modri barvi (Barely Blue). Po njegovem bo mobitel v črni barvi prišel na trg 6. avgusta, v modri pa 1. oktobra. V zvezi s tem mobitelom je še razkril, da bo na voljo samo v izvedbi 4G in da bo zaradi razmer na trgu predstavljen pozneje od pričakovanj. Ni kaj, tudi Googlu jo je koronakriza očitno zagodla. Tako kot marsikateremu podjetju.

 

Sodeč po Prosserjevem pisanju pa niti Pixel 5 ne bo prišel ob načrtovanem času. Pričakovati je, da bo Pixel 5 občutno zmogljivejši od modela Pixel 4a. Pričakujemo lahko, da bo slednji manj zmogljiv tudi od aktualnih modelov Pixel 4 in Pixel 4 XL in bo tako namenjen nekoliko manj zahtevnim kupcem.

Pri Telekomu Slovenije imamo trenutno na zalogi samo en Googlov mobitel, to pa je Pixel 3 XL. Če vas zanima, ga lahko kupite tukaj.

Vira: Twitter.com, Twitter.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. maj 2020
5198
26. maj 2020
Pixel 4a očitno pride z zamudo
Android