Po izjemnem Galaxyju S20 FE bi lahko dobili še Galaxya S21 FE

Tehnik 19. februar 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/novi-FE-kavcic-feb21-hero.jpg

Zdi se, da bo Samsung relativno kmalu po mobitelu Galaxy S20 FE (na fotografiji) ponudil še en mobitel z oznako FE. Spletna stran SamMobile, ki se redno dokoplje do zanimivih informacij v zvezi s Samsungovimi prihajajočimi napravami, je namreč izvedela, da je v razvoju naprava z oznako SM-G990B. Gre za napravo Galaxy, ki bi, kot verjamejo pri SamMobile, lahko bila Galaxy S21 FE.

Omenjene naprave sicer še ni pričakovati zelo hitro. Sodeč po SamMobilovem pisanju, bi bila lahko predstavljena enkrat v drugi polovici letošnjega leta.

Žal fotografij naprave z oznako SM-G990B nismo zasledili. Je pa SamMobile razkrila v kakšnih barvnih različicah bo naprava na voljo. Sodeč po njenem pisanju, jo lahko pričakujemo v beli, roza, sivi/srebrni in vijolični različici. Morda se bo komu zdelo čudno, da med naštetimi ni črne. No, nas to ne preseneča. Samsung namreč že mobitela Galaxy S20 FE ne ponuja v črni barvi.

Če so informacije, ki jih ima SamMobile točne, bo omenjena naprava na voljo s 128 in 256 GB internega spomina. Sodeč po pisanju SamMobile, bo podpirala 5G-omrežja, imela pa bo tudi naloženi operacijski sistem Android 11.

Samsung bo sicer predvidoma še pred omenjeno napravo predstavil tri zelo zanimive mobitele Galaxy A. Vsak izmed njih naj bi imel zaslon s precej visoko frekvenco osveževanja (90 ali 120 Hz). Več o njih preberite v našem drugem članku.

Če ste zagreti za nakup morebitnega Galaxyja S21 FE, naj vam povemo, da pri Telekomu Slovenije prodajamo Galaxy S20 FE. Gre za kakovosten mobitel, ki je verjetno nekoliko slabši, kot bi bil Galaxy S21 FE, a je vseeno odličen, tako da se vam ga izplača kupiti. Ima nižjo ceno kot Samsungovi paradni mobiteli. Ponaša pa se s kakovostnim 6,5-palčnim zaslonom z osveževanjem 120 Hz, tremi kamerami na zadnjem delu in eno kamero spredaj, povečano odpornostjo (IP68), ultrasoničnim bralnikom prstnih odtisov, ki je vgrajen pod zaslon, ter atraktivnim videzom. Skratka gre za mobitel, ki vam nudi ogromno.

Imamo pa v ponudbi tudi številne druge Samsungove mobitele. Kot na primer nove paradne modele Galaxy S21, pa modele Note 20 in prepogljive modele Galaxy Fold, Galaxy Z Fold2 5G ter Galaxy Z Flip. Naša ponudba Samsungovih mobitelov je zares pestra. Predlagamo, da si jo ogledate na tej spletni povezavi.

Vira: Sammobile.com, Samsungmobilepress.com.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
19. februar 2021
5572
30. april 2021
Po izjemnem Galaxyju S20 FE bi lahko dobili še Galaxya S21 FE