Pojavile so se zaupanja vredne informacije o Galaxyjih S9

Tehnik 4. oktober 2017
/PublishingImages/pics-s8-za-s9-hero.jpg

Na zaupanja vredni strani SamMobile so izvedeli, da je Samsung že začel razvijati strojno programsko opremo za svoja naslednja paradna mobitela Galaxy S (na naših slikah sta Galaxy S8 in Galaxy S8+). Ja, Samsung bo očitno ponovno ponudil dva paradna Galaxyja S.

OKot so izvedeli na omenjeni spletni strani, bo imel eden izmed prihajajočih paradnih Galaxyjev S modelno številko SM-G960, drugi pa SM-G965. Oba mobitela pa bosta na trgu verjetno bolj poznana pod imenoma Galaxy S9 in Galaxy S9+. Žal pa na strani SamMobile ni informacije, kakšno strojno in programsko opremo bosta Galaxyja S9 imela. Za te stvari je še prezgodaj. Smo pa prepričani, da se bo v zvezi s tem v prihodnjih mesecih še precej pisalo.

 

Za zdaj še ni znano, kdaj točno bosta Galaxyja S9 predstavljena. A če sodimo po prejšnjih Galaxyjih S, bo to enkrat v prvih mesecih prihodnjega leta.

Če vas zanima več o trenutnih paradnih mobitelih znamke Samsung, si lahko preberete naše teste. Test Galaxyja S8 lahko vidite tukaj, test Galaxyja S8+ najdete tukaj, test Galaxyja Note8 pa je dostopen tukaj.

Vira: sammobile.com, samsungmobilepress.com.

Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
4. oktober 2017
3679
29. april 2021
Pojavile so se zaupanja vredne informacije o Galaxyjih S9
Android