Pri Facebooku so začeli preizkušati uporabno funkcionalnost

Tehnik 29. junij 2018
/PublishingImages/fb-key-jun18-hero.jpg

Ali se vam je že kdaj zgodilo, da se je med novicami na vašem Facebook profilu pojavil kvarilnik (angl. spoiler) za kakšen film? To kmalu očitno ne bo več težava. Pri Facebooku so namreč začeli preizkušati novo funkcionalnost z imenom Keyword Snooze, ki lahko posamezne objave na Facebooku skrije za določen čas.

Omenjena funkcionalnost uporabniku omogoča, da Facebooku pove določene besede oziroma fraze, Facebook pa nato izloči iz spiska novic objave, ki vsebujejo izbrane besede oziroma fraze.

 

Facebook objav, ki vsebujejo izbrane besede oziroma fraze, ne izpisuje med novicami 30 dni. Izloči tako objave, ki prihajajo od ljudi kot tiste, ki prihajajo od skupin in strani.

Kdaj točno bo funkcionalnost Keyword Snooze na voljo (če sploh bo) širšemu krogu uporabnikov, žal ne vemo. Upamo, da nam bo na voljo kmalu, saj se zdi kar uporabna. Pri Facebooku niso povedali, ali novost planirajo tako za spletno kot mobilno verzijo Facebooka. Sodeč po sliki, ki so jo pokazali (vidite jo v članku), je novost za mobilno verzijo Facebooka zagotovo planirana.

Vir: newsroom.fb.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
29. junij 2018
4075
29. junij 2018
Pri Facebooku so začeli preizkušati uporabno funkcionalnost