Pri Galaxyju S11 lahko pričakujemo izjemno kamero

Tehnik 9. oktober 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/rumors-s11-kavcic-okt19-hero.jpg

Zdi se, da bo Galaxy S11 (na fotografijah je Galaxy S10) briljiral pri izdelavi posnetkov. Znani tviteraš Ice universe je namreč v enem izmed svojih zadnjih tvitov zapisal, da bo kamera glavna nadgradnja pri Galaxyju S11. Kakšnih zelo podrobnih informacij v zvezi s kamero pri Galaxjyu S11 tviteraš ni podal. Je pa namignil, da bi bila lahko ta še boljša od kamer s 108 MP.

Samsung sicer pridno izboljšuje fotografske sposobnosti serije Galaxy S. Galaxy S10 na primer omogoča izdelavo vrhunskih posnetkov. Ko smo že pri slednjem, naj omenimo, da lahko sedaj ob nakupu dobite tudi brezplačno Samsungovo tablico. Več o tem tukaj in tukaj.

 

Tviteraš Ice universe je obenem še razkril, da obstaja precejšnja verjetnost, da bo Galaxy S11 imel vgrajen zaslon s frekvenco 90 Hz. To je vsekakor dobra novica, saj bi bil Galaxy S11 tako še primernejši za igričarje.

V preteklosti smo vam pri Telekomu Slovenije redno ponujali Samsungove mobitele serije Galaxy S in verjamemo, da bo tako tudi v prihodnje in vam bomo ponudili novo »es enajstico«. Spremljajte našo ponudbo in ostanite z nami.

Vir: twitter.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. oktober 2019
4867
9. oktober 2019
Pri Galaxyju S11 lahko pričakujemo izjemno kamero
Android