Pri Twitterju preizkušajo dve uporabni novosti

Tehnik 5. september 2018
/PublishingImages/tw-news-spet18-hero.jpg

Sara Haider, ki je zaposlena pri Twitterju, je razkrila, da preizkušajo dve novosti za svoje družbeno omrežje. Za zdaj pa še znano, kdaj bosta ti novosti na voljo vsem uporabnikom. Če jim sploh bosta.

Ena izmed omenjenih novosti je lepši prikaz komentarjev na tvite. Preizkušajo, kako bi bili videti komentarji, če bi bili komentarji na komentarje po novem zamaknjeni, kar bi izboljšalo preglednost. Doslej so bili vsi komentarji na Twitterju v isti liniji.

 

Druga novost, ki jo preizkušajo pri Twitterju, pa je prikaz prisotnosti uporabnika ob pomoči zelene označbe. Torej, če je nek uporabnik v nekem hipu prisoten na Twitterju, bi to lahko drugi videli, in sicer tako, da bi imel uporabnik dodan zelen krogec na profilni sliki pri komentarju. Je pa pričakovati, da bo, če bo ta novost uvedena, uporabnik lahko sam določil, ali naj bo njegova prisotnost vedno vidna drugim.

Za boljšo predstavo, kako sta videti novosti, predlagamo, da si pogledate sliki, ki ju je Sara Haider dodala na Twitter.

Pri Telekomu Slovenije uporabljamo Twitter. Veseli bomo, če nas boste na njem sledili. Naš profil Twitter najdete na tem spletnem naslovu. Veseli bomo, če nas boste sledili tudi na omrežjih Facebook, Instagram, Google+ in YouTube, na katerih se prav tako nahajamo.

Vira: twitter.com, play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. september 2018
4180
5. september 2018
Pri Twitterju preizkušajo dve uporabni novosti