Pričakujemo lahko novi iPad Pro in MacBook Pro

Tehnik 13. december 2019 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/new-ipad-mac-kavcic-dec19-hero.jpg

Analitik Ming-Chi Kuo je, kot že ničkolikokrat prej, podal nove zanimive informacije v zvezi z Applovimi prihajajočimi izdelki (objavila jih je spletna stran Macrumors). Kot razkriva, načrtuje Apple osveženi 16-palčni MacBook Pro (na slikah je aktualni MacBook Pro) ter vrhunski 12,9-palčni iPad Pro s čipom A14X. Prvega naj bi Apple planiral v zadnji četrtini prihodnjega leta, drugega pa v tretji četrtini.

 

Vsekakor bosta ta dva izdelka požela kar nekaj pozornosti, ko bosta prišla na trg. Med drugim tudi zato, ker bosta imela, kot pravi Kuo, mini LED-zaslon. Sodeč po Kuojevih predhodnih informacijah bodo tovrstni zasloni omogočali tanjše in lažje dizajne naprav. Torej lahko pričakujemo, da bosta omenjena izdelka zelo tanka in lahka. Ti dve lastnosti bodo uporabniki še kako cenili.

Očitno pa mini LED-zaslona ne bosta imela samo omenjena MacBook Pro in iPad Pro. Po Kuojevih informacijah Apple načrtuje štiri do šest izdelkov s tovrstnih zaslonom v prihodnjih dveh do treh letih. Za katere naprave točno gre, nimamo informacij.

Viri: www.macrumors.com, www.telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. december 2019
4956
13. december 2019
Pričakujemo lahko novi iPad Pro in MacBook Pro
iOS