Prihaja naslednik iPhona SE

Tehnik 28. november 2017
/PublishingImages/iphone-se-telekom-hero.jpg

Apple naj bi ta hip pripravljal kar nekaj novih iPhonov. Med drugim naj bi bil to tudi naslednik lani predstavljenega iPhona SE (vidite ga na naših slikah), ki se bo predvidoma imenoval iPhone SE 2. Z njim bo Apple ciljal na tiste malenkost manj zahtevne uporabnike oziroma na tiste uporabnike, ki imajo manj pod palcem.

O tem, kakšen naj bi bil iPhone SE 2, se že nekaj časa piše. Kot smo izvedeli na spletni strani Tekz24, naj bi imel, tako kot iPhone 7, kamero z 12 MP na zadnjem delu, čip A10, 32 oziroma 128 GB internega spomina in 2 GB RAM-pomnilnika. Poleg tega pa naj bi imel tudi baterijo s kapaciteto približno 1.700 mAh ter 4- oziroma malenkost več kot 4-palčni zaslon.

iPhone SE 2 naj bi bil torej soliden, a še zdaleč ne najbolj zmogljiv mobitel v Applovi ponudbi. Bo pa, kot vse kaže, še vedno zelo soliden mobitel, ki bo prepričal kar nekaj uporabnikov.

 

Kot smo izvedeli na spletni strani Tekz24, naj bi bil iPhone SE 2 predstavljen v prvi četrtini prihodnjega leta. Glede na to, da je bil predhodnik tega mobitela iPhone SE predstavljen marca, se lahko zgodi, da bo istega meseca predstavljen tudi novinec.

Vir: tekz24.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. november 2017
3758
28. november 2017
Prihaja naslednik iPhona SE
iOS