Prihaja nova različica mobitela Galaxy Z Flip

Tehnik 23. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxy-z-flip-kavcic-apr20-hero.jpg

Samsungov drugi prepogljivi mobitel, govora je o modelu Galaxy Z Flip, bo sodeč po pisanju spletne strani SamMobile izdan še v eni različici, in sicer v različici 5G.

Spletna stran SamMobile obenem razkriva, da bo imela ta nova različica 5G Galaxyja Z Flip 256 GB internega spomina. Ta spletna stran hkrati namiguje tudi, da bi bila lahko različica 5G na voljo v Evropi. Upajmo, da bo res.

Osnovno različico mobitela Galaxy Z Flip lahko kupite pri nas. V času pisanja tega članka smo jo imeli na voljo v zrcalno črni in zrcalno vijoličasti barvi. V času pisanja tega članka smo jo imeli tudi v posebni akciji, v kateri vam 3 obroke pri nakupu podarimo. Predlagamo, da več o tem preberete na našem spletnem mestu.

 

Tu izveste tudi podrobne informacije o osnovnem Galaxyju Z Flip. Vsekakor se vam na različico 5G ne izplača čakati, saj ni pričakovati, da bo imela kakšne naprednejše specifikacije od osnovne različice razen dostopa do hitrejših omrežij 5G, ki pa pri nas in še marsikje drugje niso dostopna.

Vira: Sammobile.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. april 2020
5157
23. april 2020
Prihaja nova različica mobitela Galaxy Z Flip
Android