Prihajali naj bi številni novi MacBooki

Tehnik 17. marec 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/macbook-pro-kavcic-mar20-hero.jpg

Analitik Ming-Chi Kuo je podal nove informacije v zvezi z Applovimi prenosniki (o njih poroča spletna stran MacRumrs). Kuo verjame, da bo Apple v drugi ali tretji četrtini prihodnjega leta predstavil več MacBookov, ki bodo imeli nov dizajn (na fotografijah je aktualni MacBook Pro). Verjetno bo osvežitve videza marsikateri kupec vesel. Bo pa treba na prve fotografije osveženih MacBookov verjetno še kar nekaj časa počakati.

Kuo je obenem tudi dejal, da Apple načrtuje v zadnji četrtini letošnjega leta ali v prvi četrtini prihodnjega leta predstavitev več MacBook modelov, ki bodo imeli Applov lasten procesor. O enem takšnem Applovem MacBooku z lastnim procesorjem smo nedavno že pisali, a očitno bo poleg tega modela prišel hkrati še kakšen.

Kuo je obenem tudi dejal, da Apple načrtuje v drugi četrtini letošnjega leta izdajo novih modelov MacBook Pro in MacBook Air.

 

Pričakujemo lahko, da bodo vsi omenjeni MacBooki zelo zmogljivi in konkurenčni. Lahko pa seveda pričakujemo tudi, da ne bodo poceni. Applovi izdelki so imeli doslej pogosto visoko ceno. A so po drugi strani po navadi ponujali veliko.

Pri nas lahko ta hip kupite nekaj Applovih MacBookov. Katere? To izveste tukaj.

Vira: Macrumors.com Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. marec 2020
5086
17. marec 2020
Prihajali naj bi številni novi MacBooki