Prihajata dva Galaxyja S9, eden od njiju bo zmogljivejši

Tehnik 24. november 2017
/PublishingImages/two-new-s9-hero.jpg

Na priljubljeni spletni strani VentureBeat so izvedeli nekaj zanimivih informacij o Samsungovi seriji mobitelov Galaxy S.

Samsung naj bi izdal dva mobitela Galaxy S9, in sicer Galaxy S9 in Galaxy S9+. Oba naj bi bila vizualno skoraj identična predhodnikoma (vidite ju na slikah). To niti ni slabo, saj sta S8 in S8+ vizualno izredno lepa.

Sodeč po informacijah, ki jih ima VentureBeat, naj bi bil S9+ nekoliko zmogljivejši od S9, saj naj bi imel zadaj dve kameri (S9 naj bi imel eno) ter 6 GB RAM-pomnilnika (S9 naj bi imel 4 GB RAM-a). Oba mobitela naj bi imela 5,8- oziroma 6,2-palčni zaslon, bralnik prstnih odtisov na zadnji strani pod kamero/kamerama ter 64 GB internega spomina.

 

Kot še poroča VentureBeat, bi bila lahko Galaxy S9 in Galaxy S9+ prvič javno pokazana na januarskem sejmu CES. Zagotovo bosta pritegnila ogromno pozornosti.

Če se vam na Galaxyja S9 in Galaxyja S9+ ne ljubi čakati in potrebujete nov mobitel, lahko zdaj pri nas kupite Galaxy S8 ali Galaxy S8+, ki sta, četudi sta na trgu že več mesecev, še vedno izjemna mobitela.

Vira: venturebeat.com, samsungmobilepress.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. november 2017
3753
24. november 2017
Prihajata dva Galaxyja S9, eden od njiju bo zmogljivejši
Android