Prišli naj bi mobiteli z izjemno tankimi robovi

Tehnik 5. julij 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/tanek-rob-kavcic-jul19-hero.jpg

Tviteraš Ice universe je postregel z novimi zelo zanimivimi informacijami. Kot je namignil v enem izmed svojih tvitov, v drugi polovici leta prihajajo mobiteli, ki bodo imeli rekordno majhne robove okrog zaslona (na fotografijah je iPhone Xr).

Sodeč po Ice universovem zapisu bodo imeli določeni mobiteli robove, ki bodo manjši od 1 mm, kar jim bo uspelo doseči z ukrivljenostjo zaslona. Kot je razumeti tviteraša, bodo tako majhni robovi torej samo ob strani, saj zasloni do sedaj niso bili ukrivljeni na zgornjem in spodnjem delu.

 

Vsekakor bodo mobiteli, ki jim bo uspelo doseči izjemno majhne robove okrog zaslona, vizualno izjemno atraktivni. Je pa res, da njihovi majhni robovi ne bodo prišli tako do izraza oziroma bodo postali nepomembni, če jih bomo dali v ovitek.

Zanimivo bo videti, kje bodo imeli ti mobiteli z majhnimi robovi sprednjo kamero. Lahko, da bo ta postavljena bodisi v luknjo v zaslonu bodisi pod zaslon. Ali pa se bo prikazala iz notranjosti oziroma iz zadnjega dela mobitela. Možnosti je torej kar nekaj.

Vira: twitter.com apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. julij 2019
4725
5. julij 2019
Prišli naj bi mobiteli z izjemno tankimi robovi
iOS, Android